امضای قرارداد ۳۸۳ هزار دالری میان وزارت صحت‌عامه و BDN برای تقویت خدمات صحی در هفت ولایت Afghanistan

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۰
moph

وزارت صحت عامه به‌منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده‌گان ولایات بدخشان، بلخ، سرپل، جوزجان، تخار، میدان وردگ و کندز، با مؤسسه BDN  قراردادى به ارزش (۳۸۳٬۸۷۳) دالر امریکایی به امضا رساند.

این قرارداد برای مدت یک سال، با هدف ارتقا، کیفیت خدمات صحی، افزایش دسترسی و کاهش مشکلات صحی مردم، به امضا رسیده است. با تطبیق این پروژه، از طریق ۲۷ باب مرکز صحی (FHH)، مجموعاً (۳۰۴٬۳۴۸) تن از باشنده‌گان ولایات یادشده از خدمات صحی ابتدایی بهره‌مند خواهند شد و برای ۱۸۸ تن نیز در بخش صحت زمینه کار فراهم می‌گردد.

از سوی هم، نماینده‌گان مؤسسه BDN نیز اطمینان دادند که این پروژه را در مدت یک سال، مطابق با معیارهای تعیین‌شده تطبیق نموده و به تأمین نیازمندی‌های صحی مردم توجه ویژه خواهند داشت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۳:۲۵
Background image

یک باب لابراتوار مجهز برای تشخیص بیماری های ملاریا  در شفاخانه حوزوی بلخ فعال شد

این لابراتوار به شکل مجهز و معیاری با حمایت ریاست صحت‌عامه ولایت بلخ، برای تشخیص بیماری های ملاریا در شفاخانه حوزوی بلخ فعال گردید که گام مهمی در راستای تشخیص دقیق و به‌موقع بیماری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۸
Background image

امضای قرارداد ۱۱۸ هزار دالری برای تقویت و گسترش خدمات صحی در ولایت فراه

وزارت صحت عامه با هدف تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشندگان ولایت فراه، با مؤسسه Relief International قرارداد به ارزش (۱۱۸,۰۷۹) یکصد و هجده هزار و هفتاد و نه دالر به امضا رسانید.

این. . .

BACK TO NEWS