محترم ملا بخت الرحمن شرافت، معین مالی و اداری وزارت صحتعامه ا.ا.ا، همراه با یک تیم تخنیکی، در سفری به ولایت هلمند، از مرکز تداوی کودکان مبتلا به سوء تغذیه دیدار نمودند

در این دیدار که مولوی فضلی احمد شفیع الله، رئیس صحتعامه هلمند نیز ایشان را همراهی میکرد، محترم ملا بخت الرحمن شرافت، معین مالی و اداری، از بخش های مختلف مرکز تداوی کودکان مبتلا به سوء تغذیه مربوط به مؤسسه مبارزه با گرسنگی دیدار نمود، مشکلات را شناسایی و برای رفع آنها هدایات لازم را به مسوولان سپرد.
همچنان، محترم معین مالی و اداری، خدمات مرکز متذکره و ارائه خدمات صحی آن را ارزیابی نموده و از کارمندان صحی خواست تا تلاش بیشتری را در راستای ارائه خدمات بهتر انجام دهند.
از سویهم، محترم معین مالی واداری، از گدام ادویه و تجهیزات طبی ریاست صحتعامه ولایت هلمند نیز دیدار نموده و از نگهداری منظم و معیاری بودن آن ابراز خرسندی کرد.