مولوی محمد داوود منصوری، رئیس روابط بین‌الملل، هماهنگی و انسجام کمک‌های وزارت صحت عامه، با مسئولان بنیاد بیل و ملیندا گیتس،(UNFPA)  و اداره ملی احصائیه و معلومات، نشست هماهنگی برگزار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۴:۵۴
moph

هدف این نشست، هماهنگی و بحث‌های تخنیکی در مورد پروژه سروی خانواده گی اطفال زیر پنج سال در ولایت‌های قندهار و هلمند بود که در جریان آن، پیرامون اهداف پروژه، چارچوب تخنیکی، پوشش جغرافیایی و میکانیزم‌های تطبیق آن بحث همه‌جانبه صورت گرفت.

بر اساس این پروژه، معلومات دقیق و قابل اعتماد در زمینه وضعیت صحی اطفال زیر پنج سال، تغذیه، ارائه خدمات صحی به مادر و طفل، واکسیناسیون، ثبت تولد و سایر شاخص‌های اجتماعی مرتبط جمع‌آوری خواهد شد تا پالیسی‌سازی مبتنی بر شواهد و تصمیم‌گیری‌های برنامه‌ای بیش از پیش تقویت گردد.

همچنان، به‌منظور تطبیق مؤثر پروژه، یک کمیته مشترک ایجاد خواهد شد که مسئولیت ترتیب پلان تطبیقی، هماهنگی و نظارت را بر عهده خواهد داشت و هر نهاد همکار فعالیت‌های مشخص‌شده خود را مطابق به ساحه کاری و مسئولیت‌های تخنیکی‌اش انجام خواهد داد.

در پایان این نشست، بر همکاری مشترک، تداوم هماهنگی و تعهد همه‌جانبه تأکید شد، تا این پروژه با موفقیت تطبیق گردیده و به اهداف تعیین‌شده دست یابد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۴۱
Background image

انجام بیش از پنج هزار نظارت از مراکز صحی و فروشگاه‌ها در ولایت هلمند

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت هلمند، به‌منظور کنترول کیفیت دواها و مواد غذایی و تطبیق قوانین صحی، در جریان سال ۱۴۰۴ هـ ش در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت ۵۰۷۷ نظارت انجام. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۳:۳۳
Background image

دیدار معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه از شفاخانه ملی و تخصصی شیخ زاید

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، و هیآت همراهش، شام گذشته از روند ارائه خدمات صحی در شفاخانه ملی و تخصصی شیخ زاید دیدار نموده و با کارمندان صحی آن روزه را. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۱:۴۷
Background image

نظارت از خوراکه‌فروشی‌ها و دست‌فروشان در ولایت سمنگان

تیم‌های آمریت نظارت و بازرسی ریاست صحت‌عامه ولایت سمنگان، در هفته گذشته از یک تعداد خوراکه‌فروشی‌ها در مرکز و همچنان از دست‌فروشان محوطه چمن در این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این. . .

BACK TO NEWS