نشست اضطراری وزارت صحت عامه با شرکای صحی بین المللی برای مبارزه با شیوع و کنترول ویروس کرونا

Panah_moph
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۲۳ - ۱۵:۲۴
نشست اضطراری وزارت صحت عامه با شرکای صحی بین المللی برای مبارزه با شیوع و کنترول ویروس کرونا

وزارت صحت عامه، امروز با راه اندازی یک نشست اضطراری در پیوند به جلوگیری از شیوع و کنترول ویروس کرونا در افغانستان، خواهان هم‌کاری نهادهای بین المللی صحی شد.
داکتر فیروزالدین فیروز وزیر صحت عامه کشور، در این نشست کارکردها و نیازمندی های این وزارت را در رابطه به جلوگیری و کنترول ویروس کرونا با نماینده‌گان نهادهای کمک کننده در میان گذاشته و خواهان هم‌کاری های بیشتر آنان در این زمینه شد.
وزیر صحت عامه کشور ویروس کرونا را یک تهدید صحی برای تمام کشورها به ویژه افغانستان عنوان نموده گفت:" وزارت صحت عامه باوجود این‌که امکانات کمی در اختیار دارد، تدابیر جدی را برای جلوگیری از شیوع و کنترول این ویروس روی دست گرفته است؛ اما نظر به سرعت شیوع این ویروس وزارت صحت عامه نیاز به هم‌کاری های بیشتر دارد."
نماینده‌گان شرکای بین المللی صحی که در نشست حضور داشتند جلوگیری از شیوع و کنترول این ویروس را از اولویت کاری شان دانسته و در این راستا به وزارت صحت عامه وعده هم‌کاری دادند.
توظیف تیم های صحی برای سکریننگ مسافران در میدان های هوایی، مرزها و بنادر، ایجاد بخش های ویژه قرنطبین جهت کنترول ویروس کرونا در کابل و ولایات، راه اندازی برنامه‌های آگاهی دهی، ایجاد کمیته مشترک بین السکتوری و ایجاد کمیته اضطراری از جمله اقدامات عمدۀ وزارت صحت عامه است که برای مبارزه با این ویروس انجام داده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۳:۴۲
Background image

۳۴ تن ادویه و مواد خوراکی تاریخ گذشته در ولسوالی گرشک ولایت هلمند از بین برده شد

آمریت دوا و غذا ریاست صحت عامه ولایت هلمند، ۳۴ تن ادویه و مواد خوراکی تاریخ گذشته را در ولسوالی گرشک، که در جریان نظارت دو روزه جمع آوری شده بود، در حضور هیآت ادارت مربوطه از بین برده. . .

شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۳:۲۳
Background image

آمریت نظارت و ارزیابی ریاست صحت عامه ولایت پکتیا، از سکتور خصوصی صحی این ولایت نظارت نمودند

این نظارت در ساحه دوسرکه شهر گردیز از تعدای دواخانه ها صورت گرفت، که در نتیجه آن ۳۲ قلم ادویه بی کیفیت جمع آوری و به خاطر از بین بردن به انبار مرکزی انتقال داده شد.

همچنان در جریان این. . .

شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۲:۴۳
Background image

محترم مولوی نورجلالی جلالی وزیر صحت عامه ا.ا.ا با نماینده‌گان سازمان همکاری های اسلامی در دفتر کارش دیدار نمود

در این دیدارموارد ذیل از جمله، تجهیزات مراکز صحی، ارتقاء ظرفیت پرسونل صحی افغان، همکاری در تداوی معتادین مواد مخدر و بیماران سرطانی و تشویق کشور های عضو این سازمان مورد بحث قرار گرفت.

. . .

BACK TO NEWS