رهبری وزارت صحت‌عامه نشستی را با مسوولان شرکت‌های تولید داخلی ادویه به خاطر هماهنگی بیشتر، حمایت، اولویت‌دادن به تولیدات داخلی و رسیده‌گی به مشکلات موجود برگزار کرد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۹ - ۸:۵۹
MOPH

در این نشست که با حضور معینان وزارت صحت‌عامه، محترم مولوی حمدالله زاهد معین دوا و غذا، محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، محترم داکتر محمدحسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت و  مسوولان شرکت‌های تولیدی برگزار شد، در مورد هماهنگی بهتر با وزارت صحت‌عامه، تولید اقلام جدید ادویه، تأمین نیازها از طریق تولیدات داخلی و اولویت‌دادن بااستفاده از تولیدات داخلی در عرضه خدمات صحی بحث و تبادل نظر نمودند.

محترم مولویحمدالله زاهد معین دوا و غذا در سخنان خود، ارزش تولیدات داخلی را مهم خوانده، بر همکاری همه‌جانبه تأکید نمود.

 همچنان، محترم معین دوا و غذا از همکاری کارخانه‌های تولیدی در حالت‌های اضطراری و حوادث طبیعی قدردانی نموده و هدایاتی را به خصوص آماده گی در چنین مواقع ارائه کرد.

در ادامه این نشست، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، تولیدات داخلی را ارزشمند خواند و از سرمایه‌گذاری مسئولان این کارخانه‌ها در داخل کشور قدردانی نمود. در ادامه، محترم داکتر محمد حسن غیاثی و محترم قاری عبدالولی صدیقی نیز بر حمایت از تولیدات داخلی تأکید نمودند و گفتند که برای حمایت مؤثر، یک میکانیزم منظم در نظر گرفته خواهد شد.

در پایان این نشست، مسوولان کارخانه‌های تولیدی خواسته‌ها و چالش‌های موجود خود را با رهبری وزارت شریک ساختند که در پاسخ، از جانب رهبری وعده همکاری کامل داده شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۳
Background image

امتحان فوق تخصص بخش کاردیولوژی شفاخانه FMIC انستیتوت طبی فرانسه برای اطفال و مادران از نزد کاندیدان واجد شرایط آن اخذ گردید

این امتحان تیوری فوق تخصص، به خاطر جذب متخصصین شایسته و ورزیده به برنامه  فوق تخصص شفاخانه FMIC، از نزد (۵۰ ) تن از کاندیدان واجد شرایط، تحت شرایط قرنطین به همکاری استادان شفاخانه های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۲:۵۹
Background image

ساختمان جدید کلینیک فرعی نعیمان در ولسوالی حضرت سلطان ولایت سمنگان افتتاح گردید

این ساختمان با حضور مسوولان ریاست صحت عامه سمنگان، نماینده‌گان اداره یونیسف، مؤسسه MMRCA رسماً افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.

این تعمیر شش‌اتاقه به ابتکار ریاست صحت عامه ولایت. . .

BACK TO NEWS