به ارزش ۲۵۰۰۰ دالر امریکایی بخش‌عملیات خانه برای بیماران فیستولا در شفاخانه تخصصی حوزوی ننگرهار افتتاح شد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۱:۴۲
moph

این بخش با حمایت مالی شفاخانه کیور و موسسه بین المللی Be Team در بخش نسایی ولادی شفاخانه حوزوی به ارزش ۲۵۰۰۰ دالر افتتاح شد که تا حد زیادی مشکلات بیماران فیستولا در این بخش حل خواهند شد.

الحاج امین الله شریف رئیس صحت‌عامه ننگرهار، از همکاری شفاخانه کیور و موسسه بی تیم به شفاخانه حوزوی ابراز تشکر نمود و این خبر را برای مردم زون شرق مهم خواند.

وی‌همچنان ابراز امیدواری کرد که این موسسه به خاطر تجهیز بیشتر این عملیات خانه اقدام کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۳:۱
Background image

از سکتور صحی خصوصی در ولایت های جوزجان و نیمروز نظارت صورت گرفت

مسوولان صحی ولایت های جوزجان و نیمروز از سکتور صحی خصوصی این ولایات نظارت نمودند، که در نتیجه آن ۱۵ دواخانه، ۴ معاینه خانه و ۲ لابراتوار در ولایت جوزجان به دلیل نداشتن اسناد قانونی و ۱. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۲:۲۵
Background image

دیپارتمنت کنترول امراض غیرساری وزارت صحت‌عامه، یک برنامه آموزشی ۵ روزه را تحت عنوان تریننگ برای استادان(TOT)  به یک تعداد از کارمندان صحی برگزار کرد

در این برنامه آموزشی ۲۸ تن از رضاکاران صحی به سطح جامعه اشتراک داشتند، که در آن موضوعات ذیل از جمله، کنترول و وقایه امراض‌غیرساری، اگاهی دهی‌عامه، مشوره های صحی ضروری و راجع نمودن افراد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۲:۲۰
Background image

نشستی هفته وار اعضای رهبری به خاطر محو پولیو برگزار گردید

این نشست به رهبری الحاج داکترعبدالقدوس بریالی رییس مرکز ملی عملیاتی محو پولیو برگزار گردید، که در آن موارد ذیل از جمله، تمدید کمپاین واکسیناسیون پولیو از سه روز به چهار روز به خاطر پوشش. . .

BACK TO NEWS